Bil , Campingvogn og telte vi anvender på vore campingture

Tiguan er til city og offroad. Derfor er Tiguan en kompakt 4x4 SUV som er kompromisløs undervejs i bytrafikken såvel som i terrænet. Selvom den fås med 4Motion er der tale om en 4-hjulstrækker med en unik brændstoføkonomi. Takket været Common-rail dieselmotorer er man sikret en komfortabel, kraftfuld og uimodståelig flot bil. Tiguan er skabt til hårdt arbejde, hvad enten det handler om at trække op til 2,5 tons, bære 100 kg last på taget eller laste op til 600 kg - når stor last skal transporteres. Tiguans varerum er på hele 1,7 m3, hvor der er let adgang igennem de tre døre. Varerummet er funktionelt og elegant indrettet og har derfor en læssehøjde på 790 mm, foruden der er et stort opbevaringsrum under varerumsbunden. Tiguan findes i følgende udstyrsvarianter: fra den veludstyrede Tiguan Trend&Fun, Tiguan Track&Field der tillader krævende off-road terræn til den luksuriøse Tiguan Sport&Style.

Camping udstyr -og tilbehør:
Klik på et af nedenstående link


Bakkamera til campingvogn
BS Camping & Fritid
Camper Fritid
Campingpriser
D.C.T.-Vejle
Dansk Campingudstyr
HKS Camping
Kai's Caravan Ejby Fyn
Nomad mobil 12/18V højtryksrenser
Nordisk CampingudstyrTelt fabrikater:
Klik på et af nedenstående link


Cabanon telte
Dorema telte
DWT telte
Hanno Telte
Harrison telte
Herzog Telte
Honzel Telte
Inaca telte
Isabella telte
Isocamp Telte
Stanfast telte
Svenska Telt
Ventura telte
Walker telte


     

Vores campingvogn skal være enkel i sin indretning, stærk og velisoleret, og have et godt indeklima både sommer og vinter - Derfor har vi for 4. gang købt en Cabby der betragtes som en Rolls Royce inden for campingvogne. Cabby skaber tryghed på vejen bl.a. med sit ATC system. Det er skønt med lidt ekstra plads! -
Cabby740+FM er en vogn opdelt i opholdsrum (rundsiddegruppe), køkkenafsnit og et rigtigt soveværelse, da dobbeltsengen er placeret bagest i vognen med rummelige sengeskabe på begge sider. Toilettet og garderoben ligger midt i vognen og skærmer soveværelset af fra køkkenet, som er udstyret med mange bekvemmeligheder. Cabby 740+ FM Edition har toneder ruder, automatisk Truma SE mover, næsehjulsvægt, bageovn med grill, TV-arm, lydkabler og booster, byvandstilslutning, gasudtag og lys i gaskasse, samt Alko's ATC-system der forhindrer vognen i at slingre under kørsel. Data: egen/totalvægt 1682/2000 kg - karosseri: længde/bredde/højde 7,40/2,44/2,61 m - Totallængde 8,73 m.

Isabella Shadow (markise) Shadow har mange anvendelsesmuligheder og fås i fem bredder. De mindste kan anvendes som sidemarkise på de fleste Isabella fortelte og monteres under gavlmarkisen ved brug af dobbeltprofil. For ekstra læ og beskyttelse mod solen, kan en netfront og/eller en netside tilkøbes (ekstraudstyr). Nettet har en solreflekterende overflade udvendig - og indefra er udsynet frit. Netfronten kan også anvendes på de fleste eksisterende vognmarkiser. Vores markise har en dybde på 200 cm og en bredde på 500 cm samt et sidestykke. Materiale: Let, belagt polyester og stativ af kraftige CarbonX glasfiberstænger.

Isabella Sun Blue (solsejl) Vi elsker solen, men på de varme dage er det rart med lidt skygge og lidt læ i ny og næ, ligesom solsejlet er det sted, hvor vi naturligt vil bruge mest tid på campingferien. Alle dagens måltider indtages under solsejlet, og når venner og familie kommer på besøg, er det her man hygger sig sammen. Derfor er valget af solsejl vigtigt – at det er funktionelt, smukt og indbydende. Et Isabella solsejl udstråler en varm atmosfære og funktionel kvalitet til mindste detalje - vigtige elementer, som gør, at man straks føler sig godt tilpas i og med sit solsejl.Sun Blue solsejlet leveres med to sider der monteres med lynlåse. Lynlåslommer ved de forreste stænger sikrer, at solsejlet står stabilt, og at sejlet ikke står og ”blafrer” i vinden. Derudover er solsejlet forsynet med trenseringe i de forreste hjørner, så man kan sikre stabiliteten yderligere. Den friske blå farve matcher til de fleste vogne. Vort solsejl har en dybde på 250 cm og en længde på 740 cm og er med CarbonX glasfiberstænger.

Isabella Universal 420. Den nye Universal 420 model er optimeret i design, funktionalitet og materialer. Det belagte materiale gør den endnu lettere at renholde, og der kan nu monteres en udbygning i gavlen for ekstra plads eller en dørmarkise for læ ved indgangen. Absolut et plus, når der camperes i ydersæsonen med skiftende vejr.

Isabella Snowboy vintertelt fra år 2000 i rigtig god stand. Et telt vi har haft en del fornøjelse af inden vi i 2011 anskaffede os et universaltelt. Skal man vinterovernatte nogle få dage er det nemt og hurtigt at sætte op, og beskytter en del mod kulde ved indgangsdøren.

Campingvogne og telte vi tidligere har anvendt

(Klik på billed for større billed)      

Telte:
Isabella Commodore:
Isabella Opus:
Fiamma Zip Caravanstore:
Campingvogne:
Hobby 460 UFE
Cabby 51 F3
Cabby 620 FT
Cabby 620 F3
Cabby 740 FM