Sommerhuset i Munkerup (Gilleleje)

I august 2013 købte vi en sommerbolig hvor vi nu vil opholde os i vores fritid. Huset er i gule mursten, og ligger tilbagetrukket fra selve vejen på en skøn velindrettet grund med ældre beplantning, og dermed nem at vedligeholde.
Huset ligger i nærheden af Firhøj St. og 2 eftertragtede golfbaner, ligesom den gode  badestrand  kan  nås  i gå afstand inden for 10 min.  Huset har et velindrettet boligareal på 69 kvm., og indrettet med køkken i åben forbindelse til stuen. Huset  opvarmes med en varmepumpe og brændeovn. I stuen er der en endevæg i gule mursten, hvidmalede vægge og lofter samt udgang til terrassen hvor vi har fået opsat en stor markise. Der er et kammer, soveværelse og toilet med bad samt vaskemaskine.
Der er tillige et anneks, udhus og delvis muret carport. Huset er i 2013 forsynet med nye energivinduer. Vi syntes selv, at det er et hyggeligt hus med atmosfære og en fredelig beliggenhed. Der er henholdsvis 6 km til Hornbæk og 5 km til Gilleleje hvor der er rige muligheder for indkøb m.v.

Klik her for at se billeder
Klik på billed for video
 

 
Candia i Chianciano

Seeufer i Plön

Ravensberger Hof i Bielefeld

Zur Riede i Bremen

Roseneck, Harzen

Sulzbachtal i silzburg

Camp Fernsteinsee

Camp Röders Park
ved Soltau D

Turen til Sicilien

Natterersee, Østrig

Hotelferie

Fra August 2015 har vi lagt campinglivet bag os, og påbegyndt et nyt ferieliv på hoteller, campinghytter eller mobilhomes. Vores foretrukne hoteller vil nok være af mindre størrelser eller hotellejligheder. Under menupunktet "Besøgte hoteller" har vi samlet en del information om de steder vi har besøgt.

Lidt om Campinglivet

På denne side har vi samlet en del information om de pladser vi har besøgt siden 2005 hvor vi begyndte at campere, ligesom der under Campsite i Europa er mulighed for at finde frem til campingpladser i ind og udland der kunne være interessante at aflægge et besøg - mulighederne i dag er jo mangfoldige. Der er også opsamlet en del information som kan have enhver campist's interesse. Vi har under de forskellige menupunkter samlet en del information og hjemmesider omhandlende camping.

Annette & Kell


Cykelløb grand tours