Sommerhuset i Munkerup (Gilleleje)

I 2013 købte vi en sommerbolig hvor vi vil opholde os i vores fritid. Huset er i gule mursten, og ligger tilbagetrukket fra vejen på en skøn velindrettet grund med ældre beplantning, og dermed nem at vedligeholde. Huset ligger i nærheden af Firhøj St., og eftertragtede golfbaner. Den gode badestrand kan nås i gå afstand inden for 10 min.

 
Candia i Chianciano

Seeufer i Plön

Ravensberger Hof

Zur Riede i Bremen

Roseneck, Harzen
Hotelferie

I 2015 lagde vi campinglivet bag os. Vi begyndte et ferieliv på hoteller, campinghytter eller mobilhomes. Vores foretrukne hoteller vil nok være af mindre størrelser eller hotellejligheder. Under menupunktet "Besøgte hoteller" har vi samlet en del information om steder vi har besøgt.


Sulzbachtal i sulzburg

Camp Fernsteinsee

Camp Röders Park

Turen til Sicilien

Natterersee, Østrig

Huset er velindrettet med et areal på 69 kvm. Indrettet med køkken i åben forbindelse med stuen. Huset opvarmes med en varmepumpe og brændeovn. I stuen er der en endevæg i gule mursten, hvidmalede vægge/lofter samt udgang til terrassen hvor vi har en stor markise. Der er et kammer, soveværelse og toilet med bad samt vaskemaskine. Der er et anneks, udhus og carport. Huset er i 2013 forsynet med nye energivinduer. Vi syntes, at det er et hyggeligt hus med atmosfære og en fredelig beliggenhed. Der er 6 km til Hornbæk og 5 km til Gilleleje hvor der er rige muligheder for indkøb.
Lidt om Campinglivet

Vi samlet en del information om de pladser der er besøgt siden 2005, ligesom der under Campsite i Europa er mulighed for at finde campingpladser i ind og udland der kunne være interessante at besøge - mulighederne i dag er jo mangfoldige. Der er opsamlet information som kan have enhver campist's interesse. I  menuen findes information og hjemmesider omhandlende camping.

  ------ Cykelløb grand tours  -------              Socialt link