Sommerhuset i Munkerup

Huset i gule mursten ligger tilbagetrukket fra vejen på en 1200 m2 grund med ældre beplantning,  Huset ligger i nærheden af Firhøj St., og eftertragtede golfbaner. Den gode badestrand kan nås i gå afstand inden for 10 min.

Huset er på 69 m2 indeholdende åbent køkken, stue, 2 værelser og toilet/bad. Huset opvarmes med varmepumpe og brændeovn. Fra stuen er der udgang til terrassen med   en stor markise.  Der er et anneks, udhus og carport. Vi syntes det er et hyggeligt hus med atmosfære, og en fredelig beliggenhed. Der er 6 km til Hornbæk og 5 km til Gilleleje.

    

 

 

 

Dans i  Ældresagen
(Gentofte)

I 2022 oprettede vi et hold hvor vi danser standard, latin og ældre selskabsdanse krydret med hyggeligt samvær. Har dette din interesse, så kan du tilmelde dig på Ældresagens hjemmeside fra d. 3/8-24. Klik her

Drømmeløber i Gentofte
Kunne du tænke dig at hjælpe ældre ved at være "DRØMMELØBER" - gå på Facebook og tilmeld dig gruppen "Drømmeløber Gentofte".

 

 

Cykelløb grand tours

                 

  Hotelferie

I 2015 lagde vi campinglivet bag os, og begyndte et ferieliv på hoteller, Under menupunktet "Besøgte hoteller" har vi samlet en del information om steder vi har besøgt.

               

Lidt om Campinglivet

Vi samlet en del information om de pladser der er besøgt siden 2005, ligesom der under Campsite i Europa er mulighed for at finde campingpladser i ind og udland der kunne være interessante at besøge. Der er opsamlet information som kan have enhver campist's interesse. I  menuen findes information og hjemmesider om camping.